456.000 læsere til hver udgave
Oplag på 150.000 pr. udgave
Distribueret i 1.991 togvogne
Tilgængeligt i 59 7-Eleven
187,2 millioner årlige rejser

ET MEDIEHUS MED SJÆL OG AMBITIONER

I Piccolo Media Group har vi samlet nogle af Danmarks dygtigste og mest erfarne magasinfolk. Som vores navn antyder, er vi ikke Danmarks største mediehus. Men det er vores ambitioner til gengæld

Det er Piccolo Media Group, der står bag DSB-udgivelsen af Ud & Se. Medievirksomheden vandt i 2016 et udbud om driften af DSB’s kundemagasin. Piccolo Media Group har siden overtagelsen forfinet og forbedret det redaktionelle og visuelle indhold af månedsmagasinet Ud & Se. I dag fremstår magasinet som et af landets skarpeste og bedste. Og det er ikke bare noget, vi siger. Det siger annoncørerne og læserne også.

Piccolo Media Group er, som navnet antyder, en lille medievirksomhed, men ambitionerne er – og bliver –store. Hos os er ’godt’ ikke godt nok. Vi stræber efter stærkt, vedkommende journalistisk indhold, efter en nyskabende fotografisk og visuel stil, og efter at lave et højprofileret og gennemprofessionelt kundemagasin, der – selvom det er gratis og lige til at tage med hjem – hver måned skal ’slå’ de danske betalingsmagasiner.

Bag Piccolo Media Group står den erfarne magasinudgiver Jesper Sehested Lund, der har en lang række magasintitler bag sig og i dag bevæger sig på flere medieplatforme. I bestræbelserne på hver måned at gøre Ud & Se second to none samarbejder Piccolo Media Group med de bedste magasinjournalister, fotografer og grafikere i branchen.

FACTS DER GØR EN FORSKEL

For dig som annoncør skal der være styr over, hvad du køber. Og det er der. Du får nemlig præcist at vide, hvor mange læsere du får kontakt til, hvor bredt du når ud, hvilken type læsere, vi kan tilbyde dig, hvilke forskellige annonceringsløsninger vi har på hylderne, og hvad det koster dig at være med.

UD&SE – LÆS PÅ REJSEN

INDHOLD, MENING OG RETNING

Vi vil være et troværdigt, nysgerrigt, fordomsfrit, vedkommende og nyskabende kvalitetsmagsin. Som altid er i bevægelse. Fremad

Ud & Se er – og har i årtier været – et magasin med meget høj brandingværdi. Den generelle opfattelse af Ud & Se er, at det er et troværdigt, nysgerrigt, uafhængigt, fordomsfrit, vedkommende og nyskabende kvalitetsmagasin. Det gælder både indhold og form.

Derfor forventer hundredtusindvis af læsere hver måned, at magasinet leverer overraskende og informerende indhold, som de måske ikke interesserede sig for på forhånd, men som de efter endt læsning ikke kan lade være med at underholde om til næste komsammen, køkkensamtale eller fest. Det er en forventning, som Piccolo Media Group hver eneste måned, året rundt, gør alt for at leve op til. Det er vores mission. Ud & Se, der er udkommet siden 1980, er til stadighed danskernes foretrukne kultur- og livstilsmagasin. Det fjeld af kvalitet, vi står på, og som læserne forventer, forsøger vi hele tiden at gøre højere. Blandt andet ved at levere nogle af landets bedste, mest indlevende og mest velskrevne portrætter. Ved at gå i dybden med samfundsemner, ved at levere brugbar indsigt, ved at være uhøjtidelige og humoristiske og ved altid at levere indholdet i skarp, overraskende og nyskabende form. Ud & Se og Piccolo Media Group gør det ikke for sjov. Vi gør det, fordi vi mener, at det er vigtigt at oplyse danskerne om alt det, der foregår. Fra den lille note til den store forsideartikel.

VI SENDER 1.650.000 BLADE UD

Distribution er nøglen til ethvert produkts succes. Det gælder også for Ud & Se

En af nøglerne til Ud & Se’s markante læsersucces og solide position på det danske mediemarked gennem mere end 40 år er et yderst fintmasket distributionsnet. Således har man direkte adgang til Ud & Se i samtlige DSB’s mere end 400 togsæt og 1.991 togvogne. I nogle togvogne er man endda distribueret ud i række-ud afstand for den enkelte passager. Dette gælder alle intercity-, fjern- regionaltog. I samtlige S-togs stammer finder man Ud & Se i cykel-vognen i de dertil indrettede bladholdere. Man finder endvidere Ud & Se i samtlige 59 7-Eleven butikker, som er placeret på stationerne. Derudover er magasinet på alle større stationer lagt ud i de karakteristiske røde DSB-standere.

ANSIGTERNE BAG UD & SE

Mød holdet nedenfor, som sørger for, at Ud & Se bliver til. Og kommer ud til sine 456.000 trofaste læsere hver måned